Skip to main content

Recipe Flag: rester

Couscous-deller

Det er hænder i ny og næ, at der er overskuds couscous og det er ikke altid nok til et fuldt aftensmadsmåltid. Her er det dejligt at have et alternativ, således at man kan få brugt resterne. Det er naturligvis oplagt at enten at komme dem i en salat, madpakke eller i en gryderet, men her er en helt 4. tilgang til dem.

Veganske Risdeller

Det er nærliggende at lave stegte ris AKA egg fried rice, når man har ris til overs, hvilket er lækker! men man kan også lave dem til deller, som smager kanon.

havregrynsklatkager

Det er en af de lækreste måder at bruge rest-grød på, det virker lige så fint med risengrød.

Alt på en pande

Det er så tit at man står med rester af alt muligt og ikke lige kan komme på hvordan de passer sammen. Det her er en måde at tilberede det hele samlet, men alligevel hver for sig. Her er et bud på hvordan det kan se ud, men dette billede kunne have være helt anderledes en hvilken som helst anden dag.