Skip to main content

havregrynsklatkager

Det er en af de lækreste måder at bruge rest-grød på, det virker lige så fint med risengrød.

Samlet tid
30 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 500 gr.
    Havregrød
  • 50 gr.
    Mel
  • 50 gr.
    Brunsfarin
  • 1/2 tsk.
    bagepulver
  • 2 stk.
    Æg
  • Smør til stegning

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    25 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Varm en pande op ved middelvarme.

  2. Bland alle ingredienserne i en skål.

  3. Når panden er varm, tilsættes en god klat smør/olie.

  4. Kom en stor stor spiseskefuld dej på panden, eller flere hvis der er plads til det.

  5. Steg dem brun/gylnde på begge sidder.

  6. Til servering kan det anbefales at have frisk frugt, creme fraiche, marmelade og/eller sirup til. Det er helt op til dig.

  7. Velbekomme.

Går godt til