Skip to main content

Orzo m. grønsager og gochujang

Det er i virkeligheden en tøm køleskabet for grønt der ikke lige ser allerbedst ud.

Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 400 gr.
    Orzo
  • 1 l.
    Vand
  • 4 stk.
    Gulerødder
  • 1 stk.
    Pastinak
  • 2 stk.
    Løg
  • 4 fed
    Hvidløg
  • 400 gr.
    Svampe
  • 1 spsk.
    Gochujang
  • 2.5 l.
    Fløde
  • 1/2 dl.
    Olie
  • 1 stk.
    Bouillonterning efter eget valg
  • smag til med
    Salt og peber
  • evt.
  • 5 stk.
    Friske tomater.

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    35 min

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 210 grader.

  2. Varm en pande op med olie i.

  3. Skær grønsagerne i tern, medmindre svampene er små, så lad dem være hele.

  4. Steg det hele af og kom en bouillonterning i.

  5. Tilsæt vand og lad det koge op, og kom derefter fløden i.

  6. Kom det i ovnen i 25 min.

  7. Server evt. friske tomater eller en tomatsalat til.

  8. Velbekomme.

Går godt til