Orzo m. grønsager og gochujang
Det er i virkeligheden en tøm køleskabet for grønt der ikke lige ser allerbedst ud.
Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Mellem
Ingredienser til 5 servering(er)
Tænd ovnen på 210 grader. Varm en pande op med olie i. Skær grønsagerne i tern, medmindre svampene er små, så lad dem være hele. Steg det hele af og kom en bouillonterning i. Tilsæt vand og lad det koge op, og kom derefter fløden i. Kom det i ovnen i 25 min. Server evt. friske tomater eller en tomatsalat til. Velbekomme.400 gr.Orzo1 l.Vand4 stk.Gulerødder1 stk.Pastinak2 stk.Løg4 fedHvidløg400 gr.Svampe1 spsk.Gochujang2.5 l.Fløde1/2 dl.Olie1 stk.Bouillonterning efter eget valg smag til medSalt og peberevt.5 stk.Friske tomater. Samlet tid
Forberedelsestid10 minTilberedningstid35 min Fremgangsmetode
Går godt til