Skip to main content

Pescetarisk Kokos Thaikarry

Grønsags thaikarry er en hurtig og lækkert aftensmad på i en travl hverdag.

Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 1 stk.
    Courgette
  • 2 stk.
    Gulerødder
  • 2 stængler
    Selleri
  • 2 stk.
    Tomater
  • 1 stk.
    Løg
  • 5 fed
    Hvidlød
  • 1 dåse
    Kokosmælk
  • 1 stk.
    Grønsagsbouillon
  • 1 stk.
    Madhalla: Rød karrypasta
  • 2.5 dl.
    vand
  • 2 spsk.
    Østerssovs
  • 3 spsk.
    fiskesovs
  • 3 spsk.
    Olie

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min
  • Tilberedningstid
    30 min

Fremgangsmetode

  1. Skær grønsagerne ud i stænger og varm en gryde op.

  2. Kom olie i den varme gryde sammen med tomat og løg.

  3. Steg det helt mørt, og tilsæt hvidløg.

  4. Kom en portion rød thaipasta i, og varm hele massen op til at olien skiller sig ud fra massen.

  5. Tilsæt her grønsagerne og rør dem rundt til de er helt dækket af thaipastaen.

  6. Kom vand, bouillon, kokosmælk, østerssovs og fiskesovs i.

  7. Bring det i kog og lad det simre i 20 min.

  8. Server ris eller nudler til.

Går godt til