
Pescetarisk Kokos Thaikarry
Grønsags thaikarry er en hurtig og lækkert aftensmad på i en travl hverdag.
Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Nem
Ingredienser til 5 servering(er)
- 1 stk.Courgette
- 2 stk.Gulerødder
- 2 stænglerSelleri
- 2 stk.Tomater
- 1 stk.Løg
- 5 fedHvidlød
- 1 dåseKokosmælk
- 1 stk.Grønsagsbouillon
- 1 stk.Madhalla: Rød karrypasta
- 2.5 dl.vand
- 2 spsk.Østerssovs
- 3 spsk.fiskesovs
- 3 spsk.Olie
Samlet tid
-
Forberedelsestid15 min
-
Tilberedningstid30 min
Fremgangsmetode
-
Skær grønsagerne ud i stænger og varm en gryde op.
-
Kom olie i den varme gryde sammen med tomat og løg.
-
Steg det helt mørt, og tilsæt hvidløg.
-
Kom en portion rød thaipasta i, og varm hele massen op til at olien skiller sig ud fra massen.
-
Tilsæt her grønsagerne og rør dem rundt til de er helt dækket af thaipastaen.
-
Kom vand, bouillon, kokosmælk, østerssovs og fiskesovs i.
-
Bring det i kog og lad det simre i 20 min.
-
Server ris eller nudler til.
Går godt til