Ingredienser til 8 servering(er)
Tænd ovnen på 175 grader Skræl gulerødderne og riv dem på den grove side af rivejernet. Eller brug en minihakker. Pisk æg, sukker og brun farin sammen i en skål med en elpisker til konsistensen er lys og luftigt. Jeg tilsatte også en lille smule revet citronskal. Bland hvedemel, salt, kanel, kardemomme og bagepulver sammen i en skål og rør det i dejen. Tilsæt olien til dejen og rør det hele sammen i en stor skål. hak valnødder og bland i dejen sammen med gulerødderne. Fordel dejen i en springform på 24 cm. Den skal enten være smurt med smør eller beklædt med bagepapir. Bag kagen i ovnen ved 175 grader i cirka 50 minutter. Efter de 50 min. køles kagen af. Mens kagen afkøler begynder du på ostecremen. Med en elpisker piskes flormelis, flødeost og blødt smør sammen i en skål til den er helt cremet og uden klumper.Jeg tilsatte også en halv stang vanilje. Pynt kagen og drøs evt lidt hakkede valnødder på toppen. Samlet tid
Fremgangsmetode