Ingredienser til 5 servering(er)
Pynten. – opskriften til suppen kommer neden under, ved punkt 6. Ovnen tændes på 210 grader varmluft. Klargør asparges ved at knække bunden af, hvor den naturligt knækker. Tag 3 asparges og vikle bacon omkring, og placer dem i et ildfast fad. Bag dem i 15-20 min. SUPPEN. Hæld vandet fra aspargesen i en skål. Skær aspargesen ud i fingerled lange stykker, og hak løget fint. Smelt smør i en gryde og tilsæt løgene. Når løgene er klare, hældes hvidvin i gryden. Lad det koge næsten helt ind og drys da melet i under omrøring. Når melet er helt indkorporeret, hældes der vandet stille og roligt i under omrøring. Tilsæt derefter aspargesvand, fløde, bouillonterning og 1/3 af de hvide asparges. Lad det simre i 15 min. Blend det til en cremet suppe. Kom resten af de hvide asparges i suppen, og lad det simre i yderligere 10 min. Velbekomme. Samlet tid
Fremgangsmetode