Hvidvinsdampede muslinger
Det er nok en af de lækreste snacks man kan tænke sig. Det er let og det ligger så dejligt i maven.
Ingredienser til 4 servering(er)
Rens muslingerne ved at skylle dem i et dørslag. Bank de åbne muslinger i bordet og hvis den IKKE lukker kasseres den, det samme skal de muslinger der er gået i stykker. Tern løget og pil hvidløgende. Kom smøret i en stor gryde, gerne en tykbundet en af slagsen, sammen med løg, hvidløg og laurbærbladene. Svits løgene klare. Kom da hvidvinen i gryden, og skru godt op for varmen. Når hvidvinen bobler kommes muslingerne i. Læg låg på og damp muslingerne i 3-4 minutter. Tag muslingerne ud af gryden, og kom fløden i den resterende hvidvin Kog sovsen cremet og hæld den over muslingerne, pynt evt. med persille eller forårsløg. Spis dem som de er, eller tag lidt brød til. Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode