Ingredienser til 4 servering(er)
Start med at rengøre og afpudse mørbraden. Den skal helst være i et stykke der er ensartet i størrelse og tykkelse. Brun mørbraden af på panden i rigeligt smør og frisk timian. Den skal gerne have en hurtig stegeskorpe over det hele. Tag mørbraden fra og lad den køle af. Imens hakker du svampe ud i små stykker og steger dem med løg, hvidløg, smør og frisk timian. kom svampene i en tallerken med køkkenrulle så den kan suge væden. Smør mørbraden ind i sennep. Kom et stykke madfilm ud på bordet og kom så svampene rundt på mørbradden. Omslut med serranoskinke så det holdes på plads. Læg den i køleskabet for at hvile. Jeg havde den liggende i 2 timer men man kan sagtens gøre det dagen før også. Tag mørbradden ud og lad den hvile på køkkenbordet 30 min. før du skal tilberede den. Tænd ovnen på 200 grader. Tag madfilmen af og pak den ind i butterdej. sørg for at den er dækket over det hele. Rids et flot mønster og pensl med æggeblommer. Bag din Beef Wellington i ca 25-35 min. Den skal have en kernetemperatur på 56 grader. Jeg brugte et stegetermometer, det er klart nemmest. Lad derefter stegen hvile i 10 min. og server den så i gode tykke skiver. Jeg lavede en rødvinssauce til og ovnbagte rodfrugter. Velbekomme 🙂 Samlet tid
Fremgangsmetode