Ingredienser til 4 servering(er)
- 400 gr.Græst yoghurt
- 2 stk.Agurker
- 3 fedKina hvidløg
- 1 tsk.Chiliflager
- 1 tsk.Fint salt
- 1 spsk.Olivenolie
- smag til medSalt
- smag til medPeber
Samlet tid
-
Forberedelsestid15 min.
-
Tilberedningstid5 min.
Går godt til
Fremgangsmetode
-
Start med at rive agurkerne på et groft rivejern, lad dem hvile i et dørslag med 1 tsk. fint salt over sig.
Saltet trækker væsken ud af agurken, så vi ikke ender med en meget tynd og våd tzatziki.
-
Hak eller pres hvidløgene til små stykker
-
Når agurkerne har trukket i godt 15 min. fjerner du agurkevandet og tilføjer alle ingredienserne i en skål og rører det sammen. Smag til med salt og peber, lad det eventuelt stå i 10-15 minutter mere, så hvidløget sætter sin smag i yoghurten.
-
Dryp olivenolie over og server 😉
Går godt til