Skip to main content

Bruschetta

Samlet tid
20 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 2 servering(er)

  • 1
    Ciabattabrød
  • 4 spsk.
    Olivenolie
  • 2 store
    Bøftomater
  • 1 fed
    Hvidløg
  • 2 stk.
    Frisk mozzarella
  • 1 bundt
    Frisk basilikum
  • 2 tsk.
    Flagesalt
  • 1 tsk.
    Friskkværnet peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min.
  • Tilberedningstid
    10 min.

Fremgangsmetode

  1. Skær ciabattabrødet over, så du har en bund og en top.

  2. Hæld olivenolie over begge åbne sider af brødet og sæt det i ovnen i 10 minutter på 200 grader, eller til de åbne sider er sprøde

  3. Skær tomaterne og mozzarellaen i tynde skiver

  4. Tag brødet ud af ovnen, og lad det køle i 2 minutter. Når brødet er kølet, skrab så hvidløget på den sprøde åbne side af brødet. Den sprøde side vil virke som et rivejern og derfor tage imod hvidløget.

  5. Fordel tomat og mozzarellaskiverne på hvert stykke brød.

  6. Drys med flagesalt og kværn peber over dine bruschetta og pynt med basilikumblade.

Går godt til