
Ingredienser til 2 servering(er)
- 1Ciabattabrød
- 4 spsk.Olivenolie
- 2 storeBøftomater
- 1 fedHvidløg
- 2 stk.Frisk mozzarella
- 1 bundtFrisk basilikum
- 2 tsk.Flagesalt
- 1 tsk.Friskkværnet peber
Samlet tid
-
Forberedelsestid10 min.
-
Tilberedningstid10 min.
Fremgangsmetode
-
Skær ciabattabrødet over, så du har en bund og en top.
-
Hæld olivenolie over begge åbne sider af brødet og sæt det i ovnen i 10 minutter på 200 grader, eller til de åbne sider er sprøde
-
Skær tomaterne og mozzarellaen i tynde skiver
-
Tag brødet ud af ovnen, og lad det køle i 2 minutter. Når brødet er kølet, skrab så hvidløget på den sprøde åbne side af brødet. Den sprøde side vil virke som et rivejern og derfor tage imod hvidløget.
-
Fordel tomat og mozzarellaskiverne på hvert stykke brød.
-
Drys med flagesalt og kværn peber over dine bruschetta og pynt med basilikumblade.
Går godt til