Spaghetti med græskar og gorgonzola
Sødmen fra græskaret og skarpheden fra gorgonzolaen er en noget nær perfekt kombination.
Ingredienser til 5 servering(er)
Varm en gryde om med 5 l vand og 30 gr. salt Varm en pande op på middelvarme med olie i. Skær græskar, løg og hvidløg i små tern. Kom ternene og oreganoen i panden og lad det løgene blive klare. Kom nu ost og fløde i panden og skru lidt ned. Kom spaghettien i det kogenen vand og kog det ca. 1-2 minutter mindre en der står på pakken. Smag sovsen til med peber, men vendt med salten. Når spaghettien er færdig tages den op af vanden og kommes direkte i panden. Rør spaghettien rund i gryden til den er dækket med sovs. hvis den er lidt tyk, kan du bruge lidt spaghettivand. Smag det hele til med salt og peber. Server det med lidt frisk basilikum. Velbekomme. Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode