Skip to main content

Spaghetti med græskar og gorgonzola

Sødmen fra græskaret og skarpheden fra gorgonzolaen er en noget nær perfekt kombination.

Samlet tid
30
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 450 gr.
    Spaghetti
  • 200 ml.
    Fløde
  • 200 gr.
    Hokkaido græskar
  • 100 gr.
    Gorgonzola
  • 150 gr.
    Løg
  • 15 gr.
    Hvidløg
  • 20 gr.
    Frisk oregano
  • Salt og peber
  • olie til stegning
  • Frisk basilikum

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    25 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Varm en gryde om med 5 l vand og 30 gr. salt

  2. Varm en pande op på middelvarme med olie i.

  3. Skær græskar, løg og hvidløg i små tern.

  4. Kom ternene og oreganoen i panden og lad det løgene blive klare.

  5. Kom nu ost og fløde i panden og skru lidt ned.

  6. Kom spaghettien i det kogenen vand og kog det ca. 1-2 minutter mindre en der står på pakken.

  7. Smag sovsen til med peber, men vendt med salten.

  8. Når spaghettien er færdig tages den op af vanden og kommes direkte i panden.

  9. Rør spaghettien rund i gryden til den er dækket med sovs. hvis den er lidt tyk, kan du bruge lidt spaghettivand.

  10. Smag det hele til med salt og peber.

  11. Server det med lidt frisk basilikum.

  12. Velbekomme.

Går godt til