Skip to main content

Varm Kartoffelsalat

Samlet tid
35 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 Personer servering(er)

  • Dressing
  • 1 spsk.
    Olivenolie
  • 1 tsk.
    Æblecidereddike
  • 1 tsk.
    Salt
  • 1 tsk.
    Sukker
  • 1 bundt
    Persille
  • 1 fed
    Hvidløg
  • Salaten
  • 10 stk.
    mellem store kartofler
  • 1/2 stk.
    Stor porre
  • 2 stk.
    Banan skalotteløg
  • 1/2 stk.
    Fennikel

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min
  • Tilberedningstid
    20 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Kog kartoflerne i godt saltet vand.

  2. Når de er færdige og til at håndtere (de skal være varme) skæres de i kvarte og kommes i en skål.

  3. Porren skæres i skiver af 1-1.5 cm og skalotteløget snittes så fint man kan, det samme gælder for fennikel.

  4. Kom porre og fennikel i sammen skål som kartoflerne.

  5. Bland dressingen i en lille skål.

  6. Tilsæt skalotteløgene inden dressingen vendes i skålen kartofler, porre og fennikel.

Går godt til