
Ingredienser til 4 Personer servering(er)
Kog kartoflerne i godt saltet vand. Når de er færdige og til at håndtere (de skal være varme) skæres de i kvarte og kommes i en skål. Porren skæres i skiver af 1-1.5 cm og skalotteløget snittes så fint man kan, det samme gælder for fennikel. Kom porre og fennikel i sammen skål som kartoflerne. Bland dressingen i en lille skål. Tilsæt skalotteløgene inden dressingen vendes i skålen kartofler, porre og fennikel.Dressing1 spsk.Olivenolie1 tsk.Æblecidereddike1 tsk.Salt1 tsk.Sukker1 bundtPersille1 fedHvidløgSalaten10 stk.mellem store kartofler1/2 stk.Stor porre2 stk.Banan skalotteløg1/2 stk.Fennikel Samlet tid
Forberedelsestid15 minTilberedningstid20 min Går godt til
Fremgangsmetode
Går godt til