Skip to main content

Champignon steg i andefedt

Tilbehøret der kan få næsten enhver ret op på nye højder, prøv dem i salet eller sammen med Hasselback kartofler.

Samlet tid
25 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 2 servering(er)

  • 5 store
    Champignon
  • 2 spsk.
    Andefedt
  • 1 stk.
    Chili efter eget valg
  • 10 gr.
    Smør
  • 1/2 stk.
    Lime saft
  • 1 stk.
    Figen
  • 1/4 stk.
    Rødløg
  • Lidt
    Persille/frisk koriander
  • Efter smag
    Salt og friskkværnet peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    20 min

Fremgangsmetode

  1. Varm en pande op med andefedtet i, panden skal være stor nok til at champignonerne ikke røre ved hinanden.

  2. Skær champignon i halve og kom dem på panden på den flade side.  Panden skal være gennemvarm inden champignonerne kommes på.

  3. Rør helst ikke ved dem i minimun 5 min.

  4. Når champignonerne er lækre brune vendes de og steges brune på den anden side.

  5. Snit chilien i fine skiver/tern og kom den i panden, sammen med smør, salt og friskkværnet peber.

  6. Vend panden indhold rund til at smøret er skummet af, og tilsæt her limesaften.

  7. Tag panden af varmen.

  8. Tern rødløget groft og skær figenen i store stykker og vend det rundt i panden.

  9. Server det lunt, pyntet med frisk koriander eller persille.

Går godt til