Skip to main content

Citronmelisse-pesto m. cashewnødder

Det lækre ved citronmelisse er, at det har alt det lækre smag af syrlighed uden at være sur.

Samlet tid
5 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 8 servering(er)

  • 150 gr.
    Citronmelisse
  • 150 gr.
    Parmesan
  • 150 gr.
    Cashewnødder (Ristede)
  • 2 dl.
    Olie (Neutral)
  • 1 spsk.
    Salt

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    2 min
  • Tilberedningstid
    3 min

Fremgangsmetode

  1. Skyld citronmelissen og dup den tør med er klæde/køkkenrulle.

  2. Kom alt i en foodprocessor/morter UNDTAGEN osten.

  3. Kør det hele til en grynet masse.

  4. Kom osten i, i håndterlige størelser.

  5. Nu skal der kun arbejds indtil osten er fordelt jævnligt i pestoen.

  6. Server den til pasta eller et godt stykke brød.

  7. Velbekomme.

Går godt til