
Citronmelisse-pesto m. cashewnødder
Det lækre ved citronmelisse er, at det har alt det lækre smag af syrlighed uden at være sur.
Samlet tid
5 min
Sværhedsgrad
Nem
Ingredienser til 8 servering(er)
- 150 gr.Citronmelisse
- 150 gr.Parmesan
- 150 gr.Cashewnødder (Ristede)
- 2 dl.Olie (Neutral)
- 1 spsk.Salt
Samlet tid
-
Forberedelsestid2 min
-
Tilberedningstid3 min
Fremgangsmetode
-
Skyld citronmelissen og dup den tør med er klæde/køkkenrulle.
-
Kom alt i en foodprocessor/morter UNDTAGEN osten.
-
Kør det hele til en grynet masse.
-
Kom osten i, i håndterlige størelser.
-
Nu skal der kun arbejds indtil osten er fordelt jævnligt i pestoen.
-
Server den til pasta eller et godt stykke brød.
-
Velbekomme.
Går godt til