Skip to main content

Cookies

Med karamel, hvid chokolade, lys chokolade og mørk chokolade.

Samlet tid
1-12 timer
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 12 servering(er)

  • 240 gr.
    Mel
  • 140 gr.
    Smør (Stue temp.)
  • 120 gr.
    Sukker
  • 80 gr.
    Brun farin
  • 50 gr.
    Muscovadosukker
  • 50 gr.
    Flødekaramel
  • 50 gr.
    Hvid chokolade
  • 50 gr.
    Lys chokolade
  • 50 gr.
    Mørk chokolade
  • 7 gr.
    Bagepulver
  • 3 gr.
    Natron
  • 1 stk.
    Æg

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    20 min
  • Tilberedningstid
    16 min

Fremgangsmetode

  1. Bland brun farin, muscovadosukker og sukker sammen med smøret i en stor skål.

  2. Kom ægget i og bland det godt sammen.

  3. Bland natron, bagepulver og melet sammen.

  4. Kom melet i sukkermassen, og samle det til alt har den samme farve.

  5. Hak flødekaramellen og chokoladen i små stykker og kom det i skålen med cookiedejen.

  6. Fordel dejen i 75gr og form dem til kugler.

  7. Kom dem i køleskabet i minimum 30 min, de kan gemmes i køleskab i 1 dag.

  8. Tænd ovnen på 175 grader varmluft.

  9. Kom cookiekuglerne på et stykke bagepapir.

  10. Man kan gemme cookiekugler i fryseren, og bage dem direkte fra frys.

  11. Bag dem midt i ovnen i 16 min.

  12. Køl dem af på en bagerist i ca. 20 min.

  13. De er nu klar til at nydes.

  14. Velbekomme.

Går godt til