Ingredienser til 4 servering(er)
- 250 gr.Majsmel
- 250 ml.Vand
- 1 tsk.Fint salt
- 50 gr.Revet ost
- 1 dl.Solsikkeolie
Samlet tid
-
Forberedelsestid40 min.
-
Tilberedningstid10 min.
Fremgangsmetode
-
Start med at komme vand og salt i en skål og rør rundt, så saltet opløses i vandet.
-
Når det er gjort, tilsættes majsmelet og der røres godt rundt, så det hele samles til en samlet dej.
-
Lad dejen stå og trække i 30 minutter.
-
Varm en pande op med olien, 5 minutter før du skal lave dine Arepas.
-
Når dejen har trukket, kan du tage en håndfuld op og flade den ud i din hånd, og tilsætte osten i midten af den flade, og derefter folde siderne ind over, så du lukker din Arepas med osten inde i midten.
-
Klap din Arepas, så den bliver ca. 1 cm. tyk og flad.
-
Læg forsigtigt din Arepas ned på panden med den varme olie, og steg den til den er gyldenbrun på begge sider.
-
Dette gøres, indtil der ikke er mere dej tilbage.
Går godt til