Skip to main content

Cremede fettuccine m. cashewnødder og dolcevit

Her får du en lækker og fyldig pastaret. Løgene bliver bløde og søde, når de steges, og den friske basilikum giver lige det sidste pift. Alt sammen vendt med fettuccine, der suger den smagfulde sauce til sig. Og så er den heldigvis nem at lave.

Samlet tid
40 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 500 gr.
    Fettuccine
  • 250 ml.
    Fløde (vælg selv fedt %)
  • 100 gr.
    Philadelphia
  • 125 gr.
    Cashewnødder
  • 3 store
    Løg
  • 4 fed
    Hvidløg
  • 1/2 dl.
    Dolcevit
  • 1 spsk.
    Chicken powder, eller en kyllingbouillon
  • 1 bundt
    Basillikum
  • 1/2 dl.
    Olie

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    35 min

Fremgangsmetode

  1. Varm en pande op ved middellav varme med cashewnødderne i. Husk at rør lidt rundt i dem undervejs. Sluk for varmen når de er gyldenbrune.

  2. Skær løg og hvidløg i skiver.

  3. Varm olien op i en pande ved middelvarme og kom løg og hvidløg på panden og stag dem let gyldne.

  4. Imens koges der vand til fettuccine.

  5. Kom Dolcevit i løgene og lad det koge helt ind.

  6. Tilsæt nu Philadelphia, chicken powder og fløden i løgene.

  7. Lad det simre ned til det bliver cremet.

  8. Tag halvdelen af bundtet med basilikum og skær det ud i grove stykker og kom det i sovsen.

  9. Kog fettuccinen i 1 min. og kom dem over i panden med løgsovsen og vend det godt rundt så der er sovs på al pastaen. Tilsæt gerne pastavand, hvis sovsen er for tyk.

  10. Smag til med salt og peber.

  11. Server det med ristede cashewnødder og det resterende basilikum.

  12. Velbekomme.

Går godt til