Skip to main content

Daddeltærte med nøddebund

Opskriften passer til et tærtefad på Ø18 cm

Samlet tid
1 time
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 8 servering(er)

  • Bunden
  • 110 gr.
    Udstenet dadler
  • 100 gr.
    Valnødder
  • 100 gr.
    Mandler
  • 20 gr.
    Kokosolie
  • Fyldet
  • 310 gr.
    Udstenet dadler
  • 70 gr.
    Mandler
  • 1 stk.
    Appelsin
  • 20 gr.
    Råkakao
  • 10 gr.
    kokosolie
  • 10 gr.
    Vanilliesukker
  • 2 gr.
    Salt
  • appelsin til pynt

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min
  • Tilberedningstid
    45 min

Fremgangsmetode

  1. Kom alle ingredienserne til bund i en Foodprocesser og kør det til at alle nødderne har ca. samme størrelse.

  2. Beklæd en tærteform med bage papir og fordel nøddeassen i fadet.

  3. Stil tærtefadet på køl imens fyldet laves.

  4. Til fyldet skal appelsinens skræl rives og saften skal presses op i Foodprocesseren sammen med alle de andre ingredienser.

  5. Denne gang skal den køres til en glat masse.

  6. Fordel fylde på toppen af bunden, brug gerne en fugtig ske, da fyldet er meget klistret.

  7. Stil tærten på køl i 45 min.

  8. Inden servering skæres en appelsin i ud og pyntes på toppen.

  9. Server imens den er kølig.

  10. Velbekomme

Går godt til