Dumpling (ca. 30 stk)
Stor smag i små pakker, dumpling er også en hyggelig spise.
Ingredienser til 5 servering(er)
Start med at sørge for at Gyoza-dejen er tøet op. Pil rejerne og rens dem. Hak rejerne med en kniv og kom dem i en stor skål. Snit forårsløgene relativt fint, og riv/pres hvidløgene. Kom alle ingredienserne i skålen sammen med rejerne og bland det godt sammen. Tag nu en ark Gyoza-dej og kom en 1 tsk fuld fars i midten. Pensel kanten med vand, og fold dumplingen. Der er mange variationer, den der er her i opskriften er en nem og hurtig måde at folde på. Fold indtil at der er ikke er flere ark. Varm en pande ( en pande hvortil der passer et låg) op med lidt olie i og kom en håndfuld dumplings på. Når dumplingerne er blevet gyldenbrune i bunden, tilsættes der 1 dl vand i panden og sæt låg på. Lad dem dampe i 3-4 min under låg. Servere med dumpling dipping, og pynt med hakket forårsløg. Samlet tid
Fremgangsmetode