Skip to main content

Koteletter i fad

Koteletter i fad er en udsøgt ret, der kombinerer mørt svinekød med en smagfuld og saftig oplevelse. Koteletterne er langsomt tilberedt og indhyllet i en lækker sauce, der får smagsløgene til at danse af glæde.

Samlet tid
1 time
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 8 stk.
    Svinekoteletter
  • 1 spsk.
    Olie til stegning
  • 250 gr.
    Bacontern
  • 5 store
    Brune champignoner
  • 1 stort
    Løg
  • 1 dåse
    Hakkede tomater
  • 250 ml.
    Kaffefløde 9%
  • 1 spsk.
    Paprika
  • smag til med
    Salt
  • smag til med
    Friskkværnet peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min.
  • Tilberedningstid
    50 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at varme en pande op og steg koteletterne i lidt olie, steg dem til de er gyldenbrune på begge sider. De kan muligvis være rå indeni stadig, men det gør ikke noget, da hele retten skal i ovnen senere.

  2. Når koteletterne er stegt ligges de over i et ildfast fad.

  3. Hak løg og svampe i store tern.

  4. Fyld nu panden op med dit bacon, løg og svampe og steg det i 2-3 minutter.

  5. Tilsæt paprikaen og steg den af i panden sammen med bacon, løg og svampe.

  6. Hæld de hakkede tomater og fløde ned i panden nu og rør det hele godt rundt.

  7. Smag til med salt og peber, til du er tilfreds med smagen. Mangler den noget ekstra, kan du eventuelt tilføje en grøntsagsterning.

  8. Hæld indholdet fra panden over i det ildfaste fad og bag det hele i ovnen i 30 minutter på 200 grader.

  9. Efter de 30 minutter er det klar til servering, og kan serveres med ris eller kartoffelmos, eller hvad du selv ønsker til 😉

Går godt til