Skip to main content

Flødekaramelliseret rabarber

Samlet tid
25 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4-5 servering(er)

  • 2 stængler
    Rabarber
  • 50 gr.
    Brun sukker eller farin
  • 125 ml.
    Fløde

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    20 min

Fremgangsmetode

  1. Snit riller i  rabarberen, lidt ligesom hasselback kartofler.

  2. Tag en pande og kom rabarberen i som en spiral.

  3. Drys sukkeret over og stil det på en varmekilde ved middelvarme.

  4. Lad sukkeret smelte.

  5. Rabarberen vil begynde at tvinge væske ud af sig selv, og når det sker tilsættes fløden.

  6. Lad det koge ind til rabarberen er helt blød og sovsen er blevet tyk.

  7. Tag det af varmen og lad det køle lidt.

  8. Severes til is eller tærte.

Går godt til