Skip to main content

Pizzadej -med gær

Samlet tid
4 timer
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 3 servering(er)

  • 455 gr.
    Mel
  • 320 gr.
    Vand
  • 12 gr.
    Salt
  • 5 gr.
    Gær

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    30 min
  • Tilberedningstid
    3 timer og 30 min

Fremgangsmetode

  1. Bland lunken vand (ca. 20 grader) og gær sammen i en skål.

  2. Kom mel og salt i skålen og ælt dejen med hænderne indtil den samler sig til en klump. Det samme gælder hvis den æltes på maskine.

  3. Lad dejen stå overdækket i skålen på køkkenbordet i 3 timer og 15 min.

  4. Del dejen i 3 stykker á 265gr.

  5. Spænd dejen op, ved at fold den ind under sig selv.

  6. Tænd ovnen på max og på varmluft.

  7. Lad den ligge overdækket af madfilm/klæde i 30 min.

  8. Drys godt med mel på bordet og på dejen, og rul den ud.

  9. Kom dit yndlingsfyld på.

  10. Bag pizzaerne.

  11. Velbekomme

Går godt til