Sovs med rød peberfrugt

Det er en af de sovser, der bare går godt til alt.

Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 400 gr.
    Rødpeberfrugt
  • 500 ml.
    Fløde
  • 1 stort
    Løg
  • 5 fed
    Hvidløg
  • 1 stk.
    Grønsagsbouillon
  • smag til med
    Salt, peber og sukker

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    40 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Skær Rødpeber, løg og hvidløg i grove stykker og kom det i en gryde.

  2. Fyld vand i gryden indtil det dækker grønsagerne.

  3. Kom gryden på komfuret og bring det i kog.

  4. Lad det koge i ca. 20 min.

  5. Blend det hele glat sammen med føde og  en bouillonterning.

  6. Kog det tykt under omrøring.

  7. Når sovsen har den ønskede tykkelse, smages den til med salt, peber og sukker.

  8. Velbekomme.

Går godt til
0
    0
    Din kurv
    Din kurv er tomGå til shoppen