
Fettuccine Al Burro
En lækker og simpel pastaret, som de fleste nok kender som Pasta Alfredo.
Det er en ret som kan oversættes til Pasta med smør, og det er i bund og grund det som der er i denne ret.. Selvfølgelig er der også ost, for det SKAL der bare være 😉
Jeg har valgt at tilsætte friskkværnet peber også, da jeg synes det passer rigtigt godt til.
Ingredienser til 2 servering(er)
Start med at koge pastaen i godt saltet vand. Se eventuelt anvisningen på pakken i forhold til kogetid. Når pastaen er kogt, hældes vandet fra, men gem 2 deciliter af vandet, da det skal bruges til at gøre retten cremet og lækker. Sæt blusset på middel varme og i samme gryde, som pastaen er kogt i, tilsættes nu pastaen og 1 deciliter af pastavandet. Tilsæt smørret, og skær det gerne i nogle skiver, så det har nemmere ved at smelte. Når smørret er smeltet, tages gryden af varmen og der tilsættes revet parmesan. Rør det hele godt rundt, så det samler sig og der dannes en lækker cremet sauce til. Hvis den virker for tør, kan man tilsætte mere af pastavandet. Kværn nu peber i retten og rør det godt rundt. Så er der serveret! Samlet tid
Fremgangsmetode