Skip to main content

Fettuccine Al Burro

En lækker og simpel pastaret, som de fleste nok kender som Pasta Alfredo.

Det er en ret som kan oversættes til Pasta med smør, og det er i bund og grund det som der er i denne ret.. Selvfølgelig er der også ost, for det SKAL der bare være 😉

Jeg har valgt at tilsætte friskkværnet peber også, da jeg synes det passer rigtigt godt til.

Samlet tid
20 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 2 servering(er)

  • 250 gr.
    Frisk Fettuccine pasta
  • 125 gr.
    Smør
  • 100 gr.
    Parmesan
  • 1 tsk.
    Friskkværnet peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    2 min.
  • Tilberedningstid
    18 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at koge pastaen i godt saltet vand. Se eventuelt anvisningen på pakken i forhold til kogetid.

  2. Når pastaen er kogt, hældes vandet fra, men gem 2 deciliter af vandet, da det skal bruges til at gøre retten cremet og lækker.

  3. Sæt blusset på middel varme og i samme gryde, som pastaen er kogt i, tilsættes nu pastaen og 1 deciliter af pastavandet.

  4. Tilsæt smørret, og skær det gerne i nogle skiver, så det har nemmere ved at smelte.

  5. Når smørret er smeltet, tages gryden af varmen og der tilsættes revet parmesan.

  6. Rør det hele godt rundt, så det samler sig og der dannes en lækker cremet sauce til.

  7. Hvis den virker for tør, kan man tilsætte mere af pastavandet.

  8. Kværn nu peber i retten og rør det godt rundt.

  9. Så er der serveret!

Går godt til