Skip to main content

Friske forårsruller

Eller rispapir med fyld, og det kan være alt slags fyld.

Samlet tid
10-120 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 1 – så mange du orker. servering(er)

  • 1 pakke
    Rispapir
  • 200 gr.
    Nudler el. Ris
  • 1/2 stk.
    Salathoved
  • 1 stk.
    Gulerod
  • 1/2 stk.
    Agurk
  • 5 stk.
    Æg
  • 10 stk.
    Forårsruller
  • Sovs
  • 1 spsk.
    Citronsaft
  • 2 spsk.
    Fiskesovs
  • 1 fed
    Hvidløg
  • 1 tsk.
    Sukker
  • Evt
  • Friske koriander
  • Thai basilikum
  • Soja

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 – 90 min.
  • Tilberedningstid
    10-30min

Fremgangsmetode

  1. Lav forårsrullerne først.

  2. Kog æggene.

  3. Riv hvidløg ned i en skål, og kom sukker, fiskesovs og citronsaft i samme skål og bland det godt.

  4. Skær alle grønsager i tynde strimler, og kom det på et fad.

  5. Lav en skål med Vand og tag den med hen til spisebordet, sammen med alle de andre ting.

  6. Dyp et stykke rispapir og kom det fyld i som du syntes er lækkert, og rul den sammen, det er samme rulle teknik som man bruger til alm. forårsruller.

  7. Rispapirsrullerne nydes en ad gangen.

  8. Velbekomme.

Går godt til