Gazpacho
Ikke alle supper behøver at være brandvarme! Denne suppe er en kold suppe, og en virkelig lækker suppe at få som forret, på en varm sommerdag!
Ingredienser til 4 servering(er)
Start med at skære brødet i store tern og læg det i en skål med vand, så det kan opbløde. Skrald agurken, flæk den på langs og skrab kærnerne ud. Skær agurken i mindre stykker, så de er nemmere at blende. Fjern kernehus og kerner fra peberfrugterne og skær dem i mindre stykker, så de også er nemme at blende. Tag brødet og klem det, så meget af vandet ryger fra og kom brødet op i blenderen. Held nu resten af ingredienserne op i blenderen og blend det hele til det er en ens masse. Smag det hele til med salt og peber og måske ekstra hvidvinseddike. Server i en skål eller i et større glas, og nyd at solen er på vej tilbage til os 😉 Samlet tid
Fremgangsmetode