Skip to main content

Gazpacho

Ikke alle supper behøver at være brandvarme! Denne suppe er en kold suppe, og en virkelig lækker suppe at få som forret, på en varm sommerdag!

Samlet tid
15 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 100 gr.
    Afskorpet hvidt landbrød
  • 500 gr.
    Flåede tomater (dåse)
  • 1
    Agurk
  • 3 stk.
    Rød peberfrugt
  • 1 dl.
    Olivenolie
  • 2 fed
    Hvidløg
  • 3 spsk.
    Hvidvinseddike
  • 200 ml.
    Vand
  • smag til med
    Salt
  • smag til med
    Peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min.
  • Tilberedningstid
    5 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at skære brødet i store tern og læg det i en skål med vand, så det kan opbløde.

  2. Skrald agurken, flæk den på langs og skrab kærnerne ud.

  3. Skær agurken i mindre stykker, så de er nemmere at blende.

  4. Fjern kernehus og kerner fra peberfrugterne og skær dem i mindre stykker, så de også er nemme at blende.

  5. Tag brødet og klem det, så meget af vandet ryger fra og kom brødet op i blenderen.

  6. Held nu resten af ingredienserne op i blenderen og blend det hele til det er en ens masse.

  7. Smag det hele til med salt og peber og måske ekstra hvidvinseddike.

  8. Server i en skål eller i et større glas, og nyd at solen er på vej tilbage til os 😉

Går godt til