Goi Ga – Vietnamesisk kyllingesalat
Ingredienser til 5-6 servering(er)
Kom killingelårene op i en gryde sammen med ingefær og løg, og fyld vandt til det dækker det hele. Bring gryden i kog, og skru da ned og lad det simre i 45 min. Start en gryde med olie til rejechips, medmindre de er købt færdige. Imens snittes kålen og gulerødder skæres i tynde stænger og kommes i en stor skål. I en lille skål kommes der fiskesovs, sukker, limesaft, fint snitte løg, groft hakket Rau Ram, presset hvidløg og skiveskåret chili. Bland det godt sammen. når kyllingen er færdig, skal den pilles i strimler og kommes i skålen med kålen. kom dressingen og hakket hvidløg med i salat skålen og blandet godt. Imens salaten trækker, koges der rejechips. Nyd det hele sammen, når rejechipsene er mest friske. velbekomme. Samlet tid
Fremgangsmetode