Skip to main content

Nem æggesalat

Æggesalat er en forfriskende og cremet påsketradition, der er fyldt med smag og tekstur. Den er perfekt til en let frokost eller som en lækker tilføjelse til påskefrokosten.

Samlet tid
20 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 8 stk.
    Æg
  • 125 gr.
    Karrysalat
  • smag til med
    Salt
  • smag til med
    Peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    10 min.

Fremgangsmetode

  1. Start med at koge æggene til de er hårdkogte ( 10 minutter i kogende vand )

  2. Når æggene har kogt, puttes de over i en skål med meget koldt vand, så de stopper med at koge.

  3. Når æggene er kølet af, kan du pille skallen af dem og skære dem i små tern.

  4. Hæld æg og karrysalat op i en skål og rør det sammen.

  5. Smag til med salt og peber.

  6. Hak evt. lidt frisk purløg fint og drys over æggesalaten.

Går godt til