Caesar salat
Caesar salaten er fra 1920’erne i USA af en italiensk immigrant ved navn Ceasar Cardini.
Det er en salat som er let men mættende, og den er perfekt til middagsmad.
Ingredienser til 5 servering(er)
Tænd ovnen på 175 varmluft. Kyllingnen: Skær Kyllingen op i ryggen, og læg det i en bradepande. Krydre den med salt, peber, timian og olivenolie. Kom den i ovnen i 90 min. Dressing Kom alle ingeredienser sammen i skål/højt glas UNDTAGEN olien. Hvis du ikke har en stav blender, så skal parmesanen og hvidløgen rives fint. Ellers skal det hele bare blendes sammen. Med en fin stråle olie piskes/blendes det ind i æggemassen og dressingen begynder at tage form. Farven på dressingen afhænger meget af den olie du bruger. Croutoner: Efter kyllingen er taget ud, skrues ovnen op på 220 grader varmluft. Kom olie på brødet og krydre med salt og peber. Kom brødet i ovnen i 15 min. Samle salat: Rens salaten og riv den i grove stykker. Skær kyllingen ud, og kom nogle stykker på salaten. Riv lidt parmesan over det. Kom 2-3 spsk fuld dressing på, og drys med croutoner. Pynt evt. med ærteskud. Bon apetit Samlet tid
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig