Skip to main content

Hvide asparges m. hollandaise, bacon og porcheredeæg

Samlet tid
35 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 3 servering(er)

  • 6-9 stk.
    Hvide asparges
  • 100 gr.
    Bacon
  • 1 stk.
    Madhalla Hollandiase
  • 1/2 dl.
    Eddike
  • 1 spsk.
    Salt
  • 3 stk.
    Æg
  • 20 gr.
    Smør

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    10 min
  • Tilberedningstid
    25 min

Fremgangsmetode

  1. Skræl aspargesene ca. 1/4 fra og ned til bunden.

  2. Skær bunden af.

  3. Skær bacon i tern og kom det på en kold pande og tænd der efter for blusset på middelvarme.

  4. Steg baconen sprød.

  5. Imens laves hollandaise saucen ala Madhalla.

  6. Tag dem af panden, når det er sprødt og læg dem på et stykke køkkenrulle

  7. Hæld lidt af fedtet fra panden, og tilsæt smør og kom aspargesen på panden, sammen med peber.

  8. Bring en stor gryde med vand i kog, og skru da ned forvarmen så det ikke bobler.

  9. Kom eddike og salt i vandet.

  10. Lav en vortex i gryden og slå et æg ud i midten.

  11. Lad det koge i ca. 4 min.

  12. Arrangere det hele på tallerkner og top det af med et pocherede.

Går godt til