Ingredienser til 1 servering(er)
Som jeg skriver, så er næsten alt i skiver – så hvis du har et lækkert surdejsbrød, skærer du 2 skiver af det. Skær ostene i de skiver du ønsker, jeg brugte 4 stykker på den smalle side, men det er helt op til dig 😉 Smør noget smør på en side af hver skive, varm en pande op på middel-høj varme og giv den lidt olivenolie. Når panden og olien er godt varm, sætter du brødskiverne med smørsiden nedad på panden. De skivede ostestykker ligges nu ovenpå den ene skive brød Flyt gerne lidt rundt på brødet, på panden, så det bliver ensartet brunt på bunden. Når det er blevet lidt gyldenbrunt på undersiden, tager du den skive uden ost på og ligger ovenpå osten, men med den varme stegte side ned mod osten. Smør så noget smør på toppen af dette brød, og vend det hele på panden, så den side får varmen nu. Det gør at osten smelter lækkert. Når den side så også er stegt til en gyldenbrun farve, kan du tage din grilled cheese af panden og lade den køle lidt af inden du serverer. Samlet tid
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig