Kimchi
En skål kogt ris og lidt kimchi, så behøver man ikke meget mere.
Ingredienser til 12 servering(er)
Skær kinakålen i halve og skyld dem rigtig godt. Kom salt på kålen og masser det godt ind i kålen. Lad det lægge i en skål i 2-3 timer. Efter 2-3 timer skyldes salten af kålen med vand. Kom kålen i en stor skål. Start marinaden. Kom vand og rismel i en gryde, og kog det tykt under omrøring. Når det er blevet tykt tilsættes det brune sukker, og rør det rundt i massen og sluk for varmen. Kom alle ingredienserne til marinaden i en foodprocesser og blendt det hele sammen. Husk at smag på den, det kunne ske at du syntes den skal have mere chili. Skær/riv gulerødder og kinaradisser i julienne og skær forårsløgene skrå. Kom dem op i kålen sammen med marinaden. Ælt marinaden rigtig godt ind i grønsagerne. Kom grønsagerne i rengjorte glas, og mas kålen så hårdt ned i glasset som du kan. Lad det stå på køkkenbordet i et par dage, indtil der kommer lidt liv/bobler, og stil det her i køleskabet. Husk at let på låget ind i mellem, for at lette på trykke. Det kan nyders med det samme, men det får først den fermenterede smag efter 3 uger. Det kan nydes til næsten alt syd/sydøst asiatisk mad. Velbekomme. Samlet tid
Fremgangsmetode