Stegte porrer m. catalansk inspireret mandelsauce.
Det er endnu bedre hvis man griller porren.
Ingredienser til 4 servering(er)
Varm to pander op til middelvarme. Skær toppen af porrene og rens dem for jord. Kom porrene på den ene pande uden fedtstof. De skal blive sorte uden på. Vend dem gerne hvert 5. Minut i ca 30 min. På den anden pande kommes der peberfrugt, halveret løg og chili på. Vend det hele ind i mellem for at holde med at de ikke bliver alt for sorte. Efter ca 10 minutter tilsættes mandlerne panden med peberfrugt. Mandlerne skal have lidt farve, men helst ikke blive for sorte. Efter ca. 5 min tages det hele af panden og kommes i en blenderbøtte/blender sammen med resten af ingredienserne til mandelsaucen. Den det godt sammen, det skal være lidt mere flydende en pesto. Hvis det kniber kan der tilsættes mere olie. Ned det hele varmt. Pil de brankede lag af porren og dyp den i mandelsuacen. Velbekomme. Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode