Skip to main content

Æble dessert med makroner og flødeskum

Samlet tid
25 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 500 gr.
    Æbler
  • 35 gr.
    Sukker
  • 25 gr.
    Smør
  • 1/4 l.
    Piskefløde
  • 125 gr.
    Makroner
  • En lille bitte smule salt
  • evt.
  • Vanille eller citronskal til flødeskum

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    20 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Varm en pande op på middelvarme.

  2. Skyld æblerne og skær med i store tern.

  3. Kom smør på pande og lad det smelte.

  4. Kom dernæst æbler og sukker på panden og lad dem karamellisere, det tager cirka 20 min. Rør i det ind i mellem.

  5. Imens piskes fløden til skum, her kan man tilsætte lidt vanille eller citronskal, hvis man vil.

  6. Knus makronerne ned i en skål eller pose.

  7. Dessert kan samles som man vil, men et godt tip er at have makronerne mellem flødeskummen og de varmeæbler.

  8. Velbekomme.

Går godt til