
Ingredienser til 6 personer servering(er)
- 1 stk.Lammekølle
- Marinade:
- 4 spsk.Doenjang
- 2 spsk.Gochujang
- 2 spsk.Soja
- 2 spsk.Mirin
- 2 spsk.Sesamolie
- 30 gr.Ingefær
- 3 stk.Forårsløg
- 10 fedHvidløg
Samlet tid
-
Forberedelsestid3-24 timer
-
Tilberedningstid2-8 timer.
Går godt til
Fremgangsmetode
-
Blend alle ingredienserne til marinaden sammen.
-
Læg 4 stykker madfilm på bordet/skærebrættet, de skal overlappe hinanden med 1/4.
-
Snit nogle striber i køllen.
-
Læg køllen på madfilmen.
-
Kom marinaden på hele køllen
-
Pak den ind i filmen og læg den på køl i mindst 3 timer, gerne 24 timer.
-
Når køllen skal tilberedes, tages den ud af filmen og pakkes ind i sølvpapir, husk at overfør så meget marinade som muligt.
-
Kom den i ovnen ved max 120 grader og steg den indtil den har en kernetemperatur på 63 grader. (Den kan sagtens laves på grill)
-
Tag den ud af sølvpapiret, og tænd ovnen på grill.
-
Når ovnen er klar, kom da køllen ind og grill den til overfladen begynder at karamellisere og vend den da om.
-
Tag den ud når du er tilfreds med karamelliseringen. det kan variere fra ovn til ovn, hvor stærkt det går.
-
Server med ris, kimchi og friske udskåret gulerødder og agurker.