Skip to main content

Broccoli i kokos og karry

Det er lækkert, nemt og hurtigt.

Samlet tid
30 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 1 hoved
    Broccoli
  • 1 dåse
    Kokosmælk
  • 3 stk.
    Løg
  • 4 fed
    Hvidløg
  • 1 stk.
    Æble
  • 2 spsk.
    Karry
  • 500 ml.
    Vand
  • 1 stk.
    Grønsagsbouillon

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    25 min

Fremgangsmetode

  1. Varm en sauterpande op med olie og bring en lille gryde med vand i kog eller i en elkedel.

  2. Imens snittes løgene og æblet i skiver, hvidløgene pilles og broccolien skæres i mundrette størrelser.

  3. Kom det hele på panden samtidigt, og steg det til det har lidt kulør.

  4. Kom karry og bouillonterningen i panden og svits det kort, inden der tilsættes vand.

  5. Lad det koge i 5 min inden kokomælken tilsættes.

  6. Kog det ind til at sovsen tykner, så er retten klar.

  7. Serverings tip: ris og bagt aubergine

  8. Velbekomme.

Går godt til