Skip to main content

Grillet lam i hoisin

Samlet tid
3-4 timer
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 personer servering(er)

  • 650 gr.
    Lammebov uden ben
  • 150 gr.
    Rødløg
  • 10 gr.
    Hvidløg
  • 20 gr.
    Sesamolie
  • 20 gr.
    Fiskesovs
  • 50 gr.
    Peanutbutter (fin)
  • 75 gr.
    Hoisin sovs
  • 6 stk.
    Kaffir lime blade

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15 min. + 2-3 timer på køl
  • Tilberedningstid
    15 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Skær kødet i store tern

  2. Hak hvidløg, løg og kaffir lime bladene

  3. Bland det hele sammen i en skål

  4. Stil det på køl i 2-3 timer

  5. Start grillen op i passende tid.

  6. Tag dem ud og kom dem på spyd.

  7. Grill dem i 8-10 min på hver side.

Går godt til