Ingredienser til 5 servering(er)
Tænd ovnen på 220 grader varmluft. Skræl kartoflerne og skær de aller største i halve, så alle kartoflerne har ca. samme størrelse. Kom dem i en gryde med vand og kom 2 spsk. salt i vandet. Kog kartoflerne i ca. 15-20 min. Kom andefedtet i et ovnfast fad og stil det i ovnen. Si vandet fra kartoflerne og ryst sien, således at kartoflerne flosser. Kom forsigtigt kartoflerne i andefedtet. Skru ovnen ned på 190 grader alm. ovn. Vend kartoflerne ca. hvert 12-15 min. De skal bages/fritteres i ca. 45 min. Tag dem ud og lad dem dryppe af en si eller på køkkenrulle. Drys kebabkrydderi og salt over kartoflerne og vend kartoflerne sammen. Pynt med evt. friske koriander eller forårsløg Velbekomme. Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode