Skip to main content

Koteletter i fad med ekstra grønt

Samlet tid
40
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 1 stk.
    Svinekoteletter
  • 100 gr.
    Bacon i tern
  • 2 stk.
    Rødølg ( små)
  • 1 fed
    Hvidløg
  • 500 gr.
    Svampe
  • 2 dåser
    Hakkede tomater
  • 3 dl.
    Fløde
  • 1 tsk.
    Paprika
  • smag til med
    Salt og peber
  • 1 stk.
    Rød peberfrugt
  • 1 stk.
    Aubergine
  • 100 gr.
    Cherrytomater
  • 100 gr.
    Cocktailpølser
  • 1 spsk.
    Tomatkoncentrat
  • 1 stk.
    Gulerod
  • 100 gr.
    smør ( ja, masser af smør )
  • 200 gr.
    ris

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    20
  • Tilberedningstid
    20

Fremgangsmetode

  1. Forvarm ovnen på 180 grader varmluft

  2. Steg baconen af på panden og kom den derefter på et stykke køkkenrulle for at suge det værste af fedtet fra.

  3. Tilsæt en klat smør på panden sammen med resten af baconfedtet. Steg kotellerne af og set dem fra på en tallerken. De skal have omkring 1 minut pr. side.

  4. Hak løg, hvidløg og gulerødder. Jeg brugte en minihakker så det blev små stykker.

  5. Steg løg, hvidløg og gulerødder på panden. Brug smør eller olie til at stege i.

  6. Tag løgene og gulerødderne fra på en tallerken.

  7. Hak Svampene ud og steg dem i smør i panden.

  8. Hak auberginen og tomaterne og steg dem sammen med svampene på panden.

  9. Kom alle grøntsagerne, bacon og cocktailpølserne i en gryde og tilsæt paprika, fløde, hakkede tomater og smag så til med salt og peber.

  10. Kom koteletterne i et fad og hæld så grydens indhold over.

  11. Kom folie over fadet og sæt det i ovnen i ca 20 min.

  12. Kog risene.

  13. Velbekomme 🙂

Går godt til