Ingredienser til 4 servering(er)
Forvarm ovnen på 180 grader varmluft Steg baconen af på panden og kom den derefter på et stykke køkkenrulle for at suge det værste af fedtet fra. Tilsæt en klat smør på panden sammen med resten af baconfedtet. Steg kotellerne af og set dem fra på en tallerken. De skal have omkring 1 minut pr. side. Hak løg, hvidløg og gulerødder. Jeg brugte en minihakker så det blev små stykker. Steg løg, hvidløg og gulerødder på panden. Brug smør eller olie til at stege i. Tag løgene og gulerødderne fra på en tallerken. Hak Svampene ud og steg dem i smør i panden. Hak auberginen og tomaterne og steg dem sammen med svampene på panden. Kom alle grøntsagerne, bacon og cocktailpølserne i en gryde og tilsæt paprika, fløde, hakkede tomater og smag så til med salt og peber. Kom koteletterne i et fad og hæld så grydens indhold over. Kom folie over fadet og sæt det i ovnen i ca 20 min. Kog risene. Velbekomme 🙂 Samlet tid
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig