Skip to main content

Lam med Ras el Hanout

serveret med couscous til.

Samlet tid
2-3 timer
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 500 gr.
    Lam
  • 500 ml.
    Kyllingebouillon
  • 100 gr.
    Tørret abrikoser
  • 2 store
    Løg
  • 1 dåse
    hakkede tomater
  • 1 dåse
    Kikærter
  • 1 hoved
    Hvidløg
  • 3x3x3 cm.
    Frisk ingefær
  • Olie til stegning
  • smag til med
    Salt og peber
  • 1 stk.
    Frisk chili
  • 1 bundt
    Koriander

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    30 min.
  • Tilberedningstid
    1.5-2 timer

Fremgangsmetode

  1. Skær lammet i stykker på størrelse med en tændstiksæske, og kom salt og peber på.

  2. Tern løgene og snit ingefær og hvidløg groft.

  3. Varm en sauterpande op til middelhøj varme.

  4. Kom olie på panden sammen med kødet og brun det af.

  5. Tag kødet af panden og kom løg, hvidløg og ingefær på panden evt. lidt ekstra olie

  6. lad det svitse kort og tilsæt Ras el Hanout og lad det steget i  1 minut.

  7. Kom nu hakkede tomater i panden sammen med kød, abrikoser og bouillon.

  8. lad det simre ved lav varme i 1.5-2 timer.

  9. 15-20 min inden servering tilsættes drænede kikærter.

  10. Server couscous til sammen med frisk koriander og chili.

  11. Velbekomme.

Går godt til