Skip to main content

Grillet salat

Samlet tid
25 min
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 3-4 servering(er)

  • 1 stk.
    Agurk
  • 1 stk.
    courgette
  • 1 stk.
    Porre
  • 3 stk.
    Peberfrugt
  • 10 stk.
    Padron peber
  • Olie dressing
  • 25 gr.
    Olie
  • 2 fed
    Hvidløg
  • 1 stk.
    Chili
  • 30 gr.
    Parmesan

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    5 min
  • Tilberedningstid
    20 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Start grillen op.

  2. Rens alle grønsagerne, halver courgetten og agurken.

  3. Kom alle grønsagerne på grillen.

  4. De skal grilles til de bliver lidt sorte. Især agurken, der er også den der tager længst tid.

  5. Tag grønsagerne af grillen efter hånden som de bliver færdige.

  6. Skær det hele ud i mundrette størrelser og kom det i en skål.

  7. Bland olie, revet/presset hvidløg og og hakket chili i en lille skål.

  8. Vend dressingen rund i grønsagerne.

  9. Riv parmesan, gerne i lidt store stykker, ned i skålen med grønsagerne og vend det godt rundt.

  10. Smag til med salt.

  11. Velbekomme.

Går godt til