Lasagne med laks, grøntsager, spinat og ricotta
Ingredienser til 4 servering(er)
Hak løg og hvidløg ud og sauter dem på panden i smør eller olie. Hak Squash, Aubergine, Svampe og Brocollini ud i stykker. Steg grøntsagerne på panden med løgene i en klat smør eller olie. Tænd ovnen på 180 grader varmluft tilsæt laks og krydr med salt og peber. Riv citronskal henover. Når laksen har taget farve, tilsættes halvdelen af ricottaén og frisk spinat. Slut til sidst med at hælde fløde over. prøv dig frem med hvor meget fløde der skal bruges. hælde lidt ad gangen. Lad blandingen simre i 10 min tid. Tag et ildfast fad og smør det med smør eller olie. Læg et lag lasagneplader og fordel så blandingen i et lag over pladerne, læg små klatter ricottaost ovenpå og giv evt laget lidt salt og peber. Top med et nyt lag lasagneplader og gentag så til faddet er dækket som en normal lasagne i lag. Dæk fadet med staniol og sæt i ovnen i 25 min. Tag faddet ud af ovnen og fjern folien og kom revet mozzarella ovenpå. Sæt den ind i 5 min eller til osten er smeltet og har fået en god gylden farve. Samlet tid
Fremgangsmetode