Skip to main content

Ravioli

Pasta i sig selv lækkert og når man pakker noget ind i pasta så bliver det næsten automatisk også lækkert.

Raviolierne her er med svampefyld.

Samlet tid
90 min
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 5 servering(er)

  • 1 stk.
    Madhalla pastadej
  • 300 gr.
    Svampe
  • 100 gr.
    Seranoskinke
  • 100 gr.
    Løg
  • 75 gr.
    Parmesan
  • 5 fed
    Hvidløg

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    86 min
  • Tilberedningstid
    4 min

Går godt til

Fremgangsmetode

  1. Lav en portion pastadej

  2. Kom alle ingredienser til raviolifyldet i en foodprocessor og kør det helt sammen.

  3. På pastamaskine:

    – kør 1/4 pastadejen igennem til en tykkelse af en lasangeplade på den der er brugt til dem her er det nr. 5

     

    ellers rul dejen ud med en kagerulle.

    – del stykke på midten

    – lav 3 rækker med fyld på ca. 1 tsk

    – pensle med vand omkring fyldet

    – læg den anden halvdel af dejen ovenpå.

    – tryk ovenpå fyldet så der kommer en lille fordybning.
    – tryk nu dejen omkring fyldet.

    – skær raviolierne ud.

Går godt til