Skip to main content

Løgringe

Løgringe kan bruges som en lækker snack, en del af en hovedret eller som en topping til burgere, sandwicher, salater og meget mere. De kan tilpasses og kombineres med forskellige krydderier og saucer for at tilføje smagsvariationer.

Samlet tid
20 min.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 3 store
    Løg
  • 2 dl.
    Hvedemel
  • 3 dl.
    Vand med brus
  • 1 tsk.
    Bagepulver
  • 1 tsk.
    Fint salt
  • 2 tsk.
    Cayennepeber
  • 1 l.
    Solsikkeolie

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    12 min.
  • Tilberedningstid
    8 min.

Fremgangsmetode

  1. Sæt en gryde over med olien, og lad den komme op på 180 grader ca.

  2. Start med at finde en skål og bland så mel, vand med brus, bagepulver, salt og cayennepeber sammen i den skål med et piskeris, til det har samlet sig i en tyk, men stadig våd dej.

  3. Skær løgene i ca. 1 cm. tykkelse og så det danner ringe – pop ringene fra hinanden.

  4. Når olien er varm nok, dyppes de enkelte løgringe i dejen og derefter ned i gryden med den varme olie.

  5. Sørg for at der er mellemrum mellem løgringene og at gryden ikke overfyldes, for ellers bliver olien for kold.

  6. Vend gerne løgringene undervejs, og når de så er gyldenbrune på begge sider, tages de af og lægges på fedtsugende papir, hvor de kan dryppe af og blive sprøde.

  7. Drys evt. med flagesalt over løgringende inden servering, eller smid dem i en lækker og snasket burger 😉

  8. Velbekomme!

Går godt til