Skip to main content

Texas chili

Lækker chili ( utroligt tæt på den kødsovs du kender ), men den har bare lige lidt ekstra ting, som gør den endnu bedre!

Samlet tid
1t. 30m.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 1 kg.
    Hakket oksekød
  • 1 stk.
    Rødløg
  • 1 stk.
    Rød peberfrugt
  • 5 fed
    Hvidløg
  • 140 gr.
    Tometpuré
  • 2 dåser
    Hakket tomat
  • 33 cl.
    Mørkt øl
  • 2 spsk.
    Oksefond koncentrat
  • KRYDDERIER
  • 1 spsk.
    Groft havsalt
  • 2 spsk.
    Paprika
  • 2 tsk.
    Spidskommen
  • 1 spsk.
    Chiliflager
  • 1 tsk.
    Cayennepeber
  • 2 spsk.
    Oregano

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    30 min
  • Tilberedningstid
    1 time

Fremgangsmetode

  1. Start med at snitte alle grøntsagerne i små tern.

  2. Bland alle krydderierne sammen i en skål.

  3. Varm en stor gryde op på høj varme og steg oksekødet, til det er gennemstegt.

  4. Når oksekødet er gennemstegt tilføjes krydderiblanding og derefter grøntsagerne. Bland det hele godt sammen i gryden.

  5. Når det hele er godt blandet sammen, tilsættes tomatpuré og det steges af i gryden i 1 minuts tid.

  6. Nu er det tid til at hælde øl på i gryden og derefter de hakkede tomater.

  7. Lad det hele stå og simre på lav varme i 1-2 timer med et låg der er lettet på, så noget af væsken fordamper.

  8. Nu er du klar til servering! Velbekomme!

Går godt til