Skip to main content

Løgtærte med bacon

Løg og bacon – what’s not to like.

Samlet tid
1t 30m.
Sværhedsgrad
Nem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • 1 stk.
    Tærtebund
  • 200 gr.
    Bacon
  • 3 stk.
    Æg
  • 2 stk.
    Gule løg
  • 2 stk.
    Rødløg
  • 250 gr.
    Hytteost
  • 50 gr.
    Modnet Cheddar
  • 1 spsk.
    Tørret timian
  • 1/2 tsk.
    Groft Havsalt
  • 1 tsk.
    Friskkværnet peber

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    20 min.
  • Tilberedningstid
    1t 10m.

Fremgangsmetode

  1. Start med at varme en pande op, på mellemhøj varme, og steg baconen i 2 minutter

  2. Imens baconen steger, kan du snitte løgene i “strimler”

  3. Tilsæt løgene til panden og steg dem sammen med baconen, til løgene er begyndt at blive bløde.

  4. Tilføj timian, salt og peber til panden og rør det hele godt sammen, og tag så panden af varmen.

  5. Tag din tærtebund, placer den i en tærteform, og sørg for at tærtebunden går helt op til kanten af formen.

  6. Find en skål og tilsæt dine æg og hytteost, og riv cheddaren ned i skålen også.

  7. Tilsæt din løg og bacon blanding til skålen og rør det hele godt sammen.

  8. Når det hele er godt blandet sammen hældes det i tærteformen og tærten bages i 50 minutter på 200 grader.

  9. Nu er din tærte klar, så velbekomme.

Går godt til