Skip to main content

Kammuslinger i ølbeignet

Kammuslinger er enormt lækre i strukturen, og i smagen selvfølgelig.

Samlet tid
45 min
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 1 servering(er)

  • 3 stk.
    Kammuslinger
  • 100 gr.
    Mel
  • 150 ml.
    Øl
  • 2 stk.
    Æg
  • 1 tsk.
    Salt
  • 1 tsk.
    Friskkværnet peber
  • 1-2 l.
    Solsikkeolie
  • Lidt mel til at vende muslingerne i.
  • Salt til sprængning af muslingerne.

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    30 min
  • Tilberedningstid
    15 min

Fremgangsmetode

  1. Drys salt på muslingerne og lad dem trække i ca, 20 min.

  2. Start med at varme olie op, så den er klar til at stege muslingerne.

  3. Kom mel, salt og peber i en skål.

  4. Hæld 1/2 af øllet i og rør det rundt.

  5. Kom resten i og rør det fri for klumper.

  6. Tilsæt begge æg og rør det god sammen.

  7. Skyld muslingerne, og dup dem tørre med et klæde eller køkkenrulle.

  8. Vend dem i mel og derefter i beigneten, og her kommes de op i olien.

  9. Når de flyder op og ligger sig i overfladen er de færdige.

  10. Tag dem ud af olien og lad dem dryppe lidt af.

  11. Velbekomme.

Går godt til