Skip to main content

Low carb rabarber crumble

Samlet tid
45 min.
Sværhedsgrad
Mellem

Ingredienser til 4 servering(er)

  • KOMPOT
  • 630 gr.
    Rabarber
  • 1 spsk.
    Vand
  • 50 gr.
    Sukrin Gold
  • 1 stk.
    Vaniljestang
  • CRUMBLE
  • 60 gr.
    Havregryn
  • 60 gr.
    Mandelmel
  • 150 gr.
    Mandler
  • 4 spsk.
    Sukrin Gold
  • 1/2 spsk.
    Stødt kardemomme
  • 1/2 spsk.
    Stødt kanel
  • 100 gr.
    Blødt smør
  • 1 tsk.
    Flagesalt

Samlet tid

  • Forberedelsestid
    15
  • Tilberedningstid
    30 min.

Fremgangsmetode

  1. Flæk vaniljestangen og skrab kornene ud

  2. Snit rabarberstængerne i tern af ca. 1-2cm. længde og kom dem i en gryde med 1 spsk. vand og vaniljekornene og lad dem koge til de er møre

  3. Imens det kommer op at koge, kan du lave crumblen, her skal du bare blande alle ingredienserne sammen til crumblen, det kan hjælpe at smelte smøret let i en mikrobølgeovn 😉

  4. Når rabarberkompotten er kogt, overføres den til et ildfast fad og fordeles i hele fadet.

  5. Tilsæt din crumble derefter, drys flagesalten over og bag det hele i ovnen på 180C grader varmluft i 13-15 min. Hold øje med at crumblen ikke bliver for mørk.

  6. Tilsæt eventuelt creme fraiche eller pisket flødeskum til kagen, når den serveres

Går godt til