Ingredienser til 5 servering(er)
Kødbollen Hak brød, løg og hvidløg fint. Bland nu alle ingredienserne til kødbollen i en skål og bland det godt sammen. lad det stå i 15 min, inden bollerne formes. Tomatsovs Kom olie, hvidløg og rosmarin i kold en sauterpande, og varm panden stille op til middelvarme. Når rosmarinen begynder at miste sin grønne farve tilsættes tomatpureen og svitses af. Kom nu dåsetomat og bouillonterningen i panden og kog det op. Form nu kødbollerne á ca. 60 gr. stykket Varm en stegepande op med lidt olie og brun kødbollerne af på 2 sider. De skal ikke være gennemstegte. Overfør nu alt indhold fra kødbollepanden til tomatsovsen. Læg nu låg på og lad det simre i 45 min. efter fulgt af 15 min uden låg Kog spaghettien så det passer med at den er færdig samtidigt med sovsen. Bland spaghetti, sovs og kødbollerne i en serveringsskål eller fad, bare fordi det ser godt ud. Samlet tid
Går godt til
Fremgangsmetode
Flere lækkerier til dig