Mørbradgryde
En lækker efterårs ret, som smager intenst af bacon, tomat, paprika og fløde! En ret der virkelig passer godt sammen med kartoffelmos!
Ingredienser til 4 servering(er)
Start med at varme en stor gryde op og steg baconternene, til de er gennemstegte. Skær mørbraden op i 2x2x2 cm stykker – husk at rense den for fedt og sener. Brun mørbradstykkerne godt af, i gryden – de behøver ikke være gennemstegte, bare brunet af. Tilsæt paprika og rør det hele rundt, så paprikaen dækker alt kød. Tilsæt tomatpuré og steg det godt af i bunden af gryden, og mix det derefter med kødet. Skær champignonerne i skiver og tilsæt det til gryden – rør det hele godt sammen. Tag de flåede tomater og tilsæt dem direkte, eller hæld dem i en skål først og mos dem med en gaffel, hvis du ønsker at de skal være mere moste end hvad man kan klare med en grydeske i gryden. Tilsæt bouillon lavet af kogende vand og grøntsagsterninger rørt sammen til terningerne er opløste. Lad nu det hele simre på mellemlav varme i 2 timers tid. Når retten har simret i ca. 2 timer, tilsættes cocktailpølserne og de røres godt ind i retten. Hæld fløden i og rør det hele godt sammen. Nu kan du smage til med salt og peber. Så er retten klar, velbekomme! Samlet tid
Fremgangsmetode